Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€.   7,20 voor bestellingen onder de € 149,00
​€ 10,90 voor bestellingen onder de €. 175,00 voor onze Belgische klanten
Gratis voor bestellingen vanaf € 149,00

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Afhaallocatie

Hoe werkt het.

_____________________________________________________________________________________

Tijdens de bestelprocedure geeft u aan dat u het product wenst af te halen. Wij contacteren u vervolgens telefonisch zodra het product voor u klaar ligt.

Indien u geen telefoonnummer heeft of wij kunnen u niet bereiken dan mailen wij u. Betalen kunt u bij ons door middel contant gepast of Pinnen.

Adres Magazijn:

Arti-Flora
Industrieweg Oost 5a 5
6662 NE ELST Gld

 

 

© 2016 - 2023 Arti-Flora | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel